Tuesday, 8 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri ......


juz klik banner if u olls nak join this segment or klik sini.. yuppyyyy.. :))

Negeri : SABAH DI BAWAH BAYU ^___^

Apa yang best kat Sabah ?? 
semestinya . .  . . 

AMBUYAT .. yeahh. . . 

dan

KUIH PENJERAM.. wuhuuu.. :P

Hmm.. tempat yang kira best dan unik ialah. . .

RUMAH TERBALIK :)

Tag : Jue Jaynee 



Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

23 comments:

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

I K A :) said...

mai singgah sini :)
dtg dr segmen yg sama .
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Jue Jaynee said...

sabah ba ni..hihii ambuyat punya sadap

Kathy Rbain said...

follower 141 melapor diri..tq follow saya...

EdoHayra said...

kuih penjeram?
edo panggil kuih jawa

Ms Fiqstie said...

hye .. dari segmen yang sama .. btw , ambuyat mmg sedappp !! hee [sabah]

deno said...

hai! org tganu folow sini! jom! visit ganu 2013! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

hai! org tganu folow sini! jom! visit ganu 2013! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

nur izzati nadiah said...

hidup sabah. heheh ^ ^



http://tatynadiah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Hafizah Elmasry said...

rumah terbalik tu mcm aku ikut terbalik juga. haha

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

ciksu join juga.selamat bersegmen dear..

jemput singgah sini ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

i follow ;D

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ said...

Assalam..hye..dri segmen yg sama.. orang kita blogger kk sabah datang bertandang n follow u..jgan lupa melawat ke blog saya..^_^

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Yaya LaRh said...

Saya dari N9 ,Jemput ke blog saya , Bole ke bah ? Hihi

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

seri said...

hye org sabah bah.. hehe

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Terima Kasih Daun Keladi..^__^.. Nanti datang Lawat Lagi Yaa ~ ! [ Babaii :P ]