Thursday, 4 October 2012

Segmen : Cik Misya Nak Follow!


meh ramai2 join segmen nie.. haa.. tuan punya segmen nie ialah Aimi Syahirah yang gojes.. wahh gojes kaa?? hehehehe..

aku join segmen nie nak menambahkan jumlah follower.. hikhikhik... almaklong la aku nie budak baru dalam dunia 'blog memblog' nie.. hahaha..

selain tambah follower nak juga cari rakan maya yg dari seluruh pelosok bumi Malaysia nie.. hehe.. haa mari la kita kawan secara bermaya2,, mana la tau nanti jadi kawan bernyata2... hahaha.. hampeh punya BM



nak join? juz klik banner atas tu yaa~ ^___^

jumlah followers terkini..~

sekali lagi meh la join juz klik sini ya.. :)






Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

6 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Tq join my segmen..=) Dah update ur blog in list & dah folo juga. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

iehahfarihah said...

done follow here dari segment cik misha.

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Amalia said...

jalan sini^^
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Zyra1121 said...

tQ.. **akan memfollow anda semua.. hiee ^___^

cik azLyzah⊙.☉ said...

Follow..Follow..Follow!! :DD
Follow Back yewwwww..

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

ayut said...

singgah dan follow sini pulak..jmpt ke blog yer ^__^ dtg dr segmen ni jgkkk..

Terima Kasih Daun Keladi..^__^.. Nanti datang Lawat Lagi Yaa ~ ! [ Babaii :P ]