Thursday, 4 October 2012

Birthday Party ^__^


hari sabtu hari tu kazen aku nie nak raikan birthday party untuk anak dara dia.. hikhik.. baru hari nie nak update aktiviti kau ya.. huhu..

meriah sangat yu olls.. selain aktiviti menyanyi 'Allah selamatkan kamu' & potong kek **erkk itu wajib la kan** ada aktiviti sampingan untuk menambahkan lagi kemeriahan majlis ... hukhuk

ini la anak dara yang menyambut ulang tahun yang ke-5 (Ayu & Nurul) comel tak comel tak..? haha..

ada aktiviti cabutan bertuah untuk tetamu2.. hahaha.. biasanya kalau sambut birthday kat keluarga kitorang memang aktiviti cabutan bertuah nie wajib di anjurkan.. huhu.. 

fokus hadiah cabutan bertuah.. abaikan latar belakang.. hahahahaha.....
haa..masa nie la bagi mak2, makcik2, kakak2, abang2 nak sedekahkan barang2 atau apa2 ja la yang tidak digunakan lagi untuk tambah koleksi hadiah2 untuk cabutan bertuah.. ( eh da makan free dapat pula pahala free.. huhu ) 

hadiah utamanya ialah 'keetle' ... hadiah lebih banyak dari tetamu.. huhuhu

aku? aku dapat apa ehh? haha.. terasa sungguh bertuah dapat benda nie.. huhu....
comel kan.. huhu.. khas untuk telefon.. simpan duit pon boleh laa~

p/s : nak sambut hari jadi tu kalau bole elakkan acara meniup lilin.. hieee... kenapa?? haa nanti gitau sebabnya kat entry lain ya.. ^___^

# aku tak pena buat majlis hari jadi.. huhu.. tak apa la.. rasanya aku tak berminat kot.. berminat nak pakai baju *bidadari* tu jaa... hahahaha.. **mesti comel** werkk.... :P






Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

No comments:

Terima Kasih Daun Keladi..^__^.. Nanti datang Lawat Lagi Yaa ~ ! [ Babaii :P ]