Thursday, 10 January 2013

Makan.. Makan & Makan = Chubby


Hari nie makan petang aku agak 'double wow' gitu .. haha..
mana taknya order makanan cam tak makan tengah hari..  
hmm..apa bole buat kan 'permintaan perut' yang kosong..kosong.. hehe.. :P
so, antara makanan2 terpilih oleh tuan punya perut ialah : jeng..jeng..jenggg...

Teh Ais.. 

Kelapa Muda

Sate Ayam & Daging

ABC Milo [ first time tau & makan ABC nie ] sooo sadap !!

Nasi Goreng Pattaya **pebret & menu utama ku** ^__~

Jagung.. ( tuntutan nafsu makan semata2 )

ABC Buah Special.. slurpppp..*eh da macam megi pon ada cara bunyinya*

Mee Basah.. yummyyyyy



Suasana tepi pantai lagi.. **perghh..cuaca yang redup dan berangin macam nie maunya selera makan sama cam tok gajah** hahaha

# tempat aku bersantai dan makan petang nie di Anjung Perdana Tanjung Aru Beach.. ^___^
^^banyak kali datang tempat nie baru kali nie update kat blog^^ huhu.. gaya orang 'minta puji' ginie laa.. hahahaha...

## Eh.. bukan aku makan sorang tau,, ada beberapa ahli keluarga yang lain.. harap maklum..! hoho.. :P


apa apa pun masa nie kenyang sesangat..Alhamdulillah :) ..dan aku menjadi buncit 'seketika'.. haha..
Juz Remember 'SEKETIKA' cuma.. !! :))





Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

Terima Kasih Daun Keladi..^__^.. Nanti datang Lawat Lagi Yaa ~ ! [ Babaii :P ]