Thursday, 10 January 2013

Makan.. Makan & Makan = Chubby


Hari nie makan petang aku agak 'double wow' gitu .. haha..
mana taknya order makanan cam tak makan tengah hari..  
hmm..apa bole buat kan 'permintaan perut' yang kosong..kosong.. hehe.. :P
so, antara makanan2 terpilih oleh tuan punya perut ialah : jeng..jeng..jenggg...

Teh Ais.. 

Kelapa Muda

Sate Ayam & Daging

ABC Milo [ first time tau & makan ABC nie ] sooo sadap !!

Nasi Goreng Pattaya **pebret & menu utama ku** ^__~

Jagung.. ( tuntutan nafsu makan semata2 )

ABC Buah Special.. slurpppp..*eh da macam megi pon ada cara bunyinya*

Mee Basah.. yummyyyyy



Suasana tepi pantai lagi.. **perghh..cuaca yang redup dan berangin macam nie maunya selera makan sama cam tok gajah** hahaha

# tempat aku bersantai dan makan petang nie di Anjung Perdana Tanjung Aru Beach.. ^___^
^^banyak kali datang tempat nie baru kali nie update kat blog^^ huhu.. gaya orang 'minta puji' ginie laa.. hahahaha...

## Eh.. bukan aku makan sorang tau,, ada beberapa ahli keluarga yang lain.. harap maklum..! hoho.. :P


apa apa pun masa nie kenyang sesangat..Alhamdulillah :) ..dan aku menjadi buncit 'seketika'.. haha..
Juz Remember 'SEKETIKA' cuma.. !! :))





Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

6 comments:

ayut said...

bru nk ckp mkn sorg ker...hihihi

Zyra1121 said...

aisshh..xkn la ank dara mkn bnyk nie.. haha

PaPa Blogger said...

nyesal betul aku datang... gambar makanan tu yang buat aku nyesal datang... arrrggghhhhh.... lapar!!!! Sedapnya... kacang rebus Tanjung Aru tiada ka??

PaPa Blogger said...

adoiiii.. aku nda puas hati betul... ABC buah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lapar lapar... nda pa, bulan depan balik sabah, singgah dulu tanjung aru la

Zyra1121 said...

hahaha..Papa2.. xpa2 tngk gmbr pon jd laa.. nnt da blik Sabah bole ngapp semua.. haha :P

Anonymous said...

wahhh...yummyyy,, lapo ler pulok..

Terima Kasih Daun Keladi..^__^.. Nanti datang Lawat Lagi Yaa ~ ! [ Babaii :P ]