Saturday, 29 September 2012

segmen : blog review by piko


haa.. aku join segmen lagi.. **rajin2 ..aku suka kot join segmen2 nie.. hehehe.. ok segmen nie diusahakan oleh sorang abang lak..hikhikhik..nama dia Piko .. tadi akak kan..sekarang abg lak.. ahh tak kesah la janji segmen dan sapa2 pon bole join..kan..kan.. ^__^

haa..apa lagi meh2 kita join yeww.. :).. 


hurmm..segmen nie bertujuan untuk review blog2 rakan blogger oleh Abg Piko niehh.. haa..kalau nak blog kita di review join la segmen nie.. sekaligus bole menambahkan jumlah follower..hahaha.. saya suka saya suka..~

syarat2 penyertaan mudah saja..alaa kacang saja maa..nak tau??

 haa klik sini.. ~




Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

Kakak Degil Giveway.. :)


aku nak join giveaway sorang akak nie.. nama akak tu Kakak Degil.. hurmm.. mungkin akak nie mmg degil kot.. hikhikhik.. peace..!!alang2 da join tu kena promote sekali la ya.. huhu..

syarat2nya bole la baca kat banner bawah nie.. senang dan mudah kan.. huhu.. meh la join sesama k.. hehehe ^__* 


image

eh meh la join.. klik sini ya..

Pemenang akan di pilih melalui cara lucky draw. Saper lucky, dia dapat hadiah. Senang kan…
Hadiah :

1- Produk Ephyra bernilai lebih RM70 + hadiah sampingan
2- Produk Ephyra bernilai lebih RM35 + hadiah sampingan

 haa.. nie hadiahnya.. wahh.. rugi la kalau tak join kan.. mana tau 'lucky' kannnn... :) kbai..!



Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

Ok.. aku minat gila kat dia nieh..^^



hehehe.. Baddrol Bakhtiar gitu.. ^__^ .. 

walaupon artis2 korea lebih comel + kacak..err.. tak ori kan.. huhu.. tapiii yang lebih comel + kacak semestinya Abg bad aku nie haa.. hehehehe.. sila jangan muntah..okeh..
**tiba2 bandingkan ngan artis korea lak.. tu baru artis korea bukan aaron aziz lagi.. haha..**









hurmm..sekarang jarang dengar ceta pasal Abg Bad niehh.. tapii.. tapii.. walau nama dia sedikit tenggelam .. aku tetap setia kat dia niehh.. haha.. **malu**  cehh..ngengada lak aku niehh..!

**sumber gambar : PakCikGoogle.. hewhewhew.. :)


Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

Akhirnyaaa.. Tamat Suda..




fuhh.. apa yang tamat..? haa apa lagi sinetron Nada Cinta laa.. alahaiii da berkurun ceta nie akhirnya pergi tak kembali dikaca tv anda.. eh ya ka tak kembali tuh?! hurmm wait and see..!

aku tak folow sangat ceta nie,, masa mula2 ditayangkan dulu bole la layan.. tapiiii lama2 bosan lak sebabnya? rasa diperbodoh2kan ada juga.. haha.. 

diperbodohkan?? napa lak?? haa sebabnya 'slow motion'dan 'kamera yang fokus kepada satu2 muka pelakon' [macam la kita tak tau apa yang berlaku..hahaha] yang sangat2 menyakitkan dan menyebalkan hati laa~..haha.. heyy penat tunggu la oii.. sabar ja la **nasib baik pelakon lelaki dia ensem2, tampan2, kacak2..** hahahaha

eh biasa kot sinetron2 memang cam tuh kan.. huhu.. lama da tak tengok ceta tu alih2 semalam baru tengok balik sebab nak tau penamat dia.. hehehe.. :)

lepas nie bole lega la kan ceta da 'hye hye bye bye' huhu.. pada korang2 yang tak layan ceta nie fening2 lalat la baca apa yang aku merepek nie.. (tapii ada yang baca ka?haha.. lantakla apa yang penting? kerjasama.. **tiba2..~

# alaa ganti dia sinetron indonesia juga laa.. mesti slow motion banyak juga nie.. hurmm.. tak nak layan laa.. ! huhu..^__^

p/s : hidup aku pon da macam slow motion da.. hahahaha ^__^ .. **abaikan**





Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

Terima Kasih Daun Keladi..^__^.. Nanti datang Lawat Lagi Yaa ~ ! [ Babaii :P ]