Tuesday, 2 October 2012

JOM SERTAI SEGMEN “FOLLOW DAN GIVE AWAY BERSAMA FATIN ZAINI”.


"Saya patut dapatkan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana saya juga seorang yang misteri..hehe..  Blog FZ banyak kongsi perihal wanita, GA misteri mesti berkait dengan wanita dan aku adalah seorang wanita.. semestinya aku dan GA misteri serasi bersama.. :P


5 pengikut ceritera yang terpilih untuk join segmen ini ialah :

  1. http://atyra-stella.blogspot.com/
  2. http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/
  3. http://misszberceloteh.blogspot.com/
  4. http://shapurplegirl.blogspot.com/
  5. http://aiyangdisayang.blogspot.com/

SYARAT-SYARAT :-

1. Terbuka untuk Lelaki dan Perempuan.
(hadiah misteri disediakan untuk seorang lelaki dan seorang perempuan)
2. Anda mestilah FOLLOW blog fatinzaini.com ini terlebih dahulu.
3. Buka satu tajuk JOM SERTAI SEGMEN “FOLLOW DAN GIVE AWAY BERSAMA FATIN ZAINI”.
4. Buka entry anda tentang, “saya patut dapatkan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana.......”
(tiada had patah perkataan)
5. Copy dan paste banner di atas berserta syarat-syarat ke dalam post entry anda.
6. Hantarkan link entry anda di ruangan comment segmen Fatin Zaini.
7. Tag kan segmen ini kepada 5 followers kegemaran anda.
8. Followers yang telah di tag blognya haruslah follow followers lain yang di tagged bersama sekiranya belum follow sesama mereka.
Sebagai contoh:
1) blog A
2) blog B
3) blog C
4) blog D
5) blog E

Tetapi setelah blog A telah ditagged namanya, maka pemilik blog A harus blogwalking blog B,C,D,E. Jika pemilik blog A belum menjadi follower blog B,C,D,E. Maka, WAJIB baginya untuk follow blog-blog tersebut. ^_^


Tarikh tutup segmen ini : 31 OKTOBER 2012 (RABU)





Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

4 comments:

Fatin Zaini said...

Alhamdulilah, terima kasih sudi join segmen terbaru dari Fatin Zaini..

Jadi, fatin dah datang dan follow. Mohon fb kamu utk di masukkan dlm group blowalking fatin zaini. Nanti bila dah post entry blog bole promote dlm group plk.. :)

aiyang said...

terima kasih sbb tag blog saya.... sebenarnya saya tak pernah lagi join mana2 GA ni....jd agak blur2 sikit...anyway thanks again...:))

Zyra1121 said...

sama2 kak Fatin Zaini.. ^___^ .. da tgglkn url fb kat ruang komen akak..

Zyra1121 said...

aiyang : sokey.. hehe.. tag secara rawak shja.. hikhikhik.. ^___^

Terima Kasih Daun Keladi..^__^.. Nanti datang Lawat Lagi Yaa ~ ! [ Babaii :P ]