Thursday, 27 September 2012

Hari Ini menjadi Sejarah ..

Pada 27/9/2012 5.15pm secara langsungnya aku telah membuat blog.. hehehe intro nie cam oink2 skit .. secara jujurnya aku tak tau apa2 pon pasal dunia blog nie.. sekadar nak cuba2 saja.. sebenarnya dah lama nak buat blog tp tiada kekuatan lak..huhu... so, ari nie kira dah jadi sejarah la perbuatan aku nie kan.. **sila angguk2 kepala** ..


err.. alasan aku berblog nie sekadar nak memenuhi aktiviti masa lapang sahaja.. banyak masa terbuang so, tulis la apa yg patut kat cnie kan.. yg mana ada ilmu akan dikongsikan.. dalam masa tu jga nak cari la ilmu2 yg bermanfaat kat cnie jga.. kn



                                                                                      err..gini kot aku nanti..kan2..


sebelum nie aku hanya menjadi 'silent reader' kat blog org sahaja..hehehe.. tanpa meninggalkan jejak & bukti.. huhu.. so, lepas nie dah tak jd 'silent reader' lg kot kan..haha



pada yg terer2 dalam dunia blog nie ajar2 la junior korg nie haa.. cian dia tak tau apa2.. haha.. nak minta ilmu skit sja.. hehe.. 



ok...lepas nie dunia blog akan jadi hobi la.. nanti dalam bog nie aku akan cerita ja apa2,, tidak menentukan blog nie khas utk apa kan.. mungkin hanya tempat utk meluahkan pendapat diri sendriri.. hehe..



p/s intro cam tah apa2 tp yg penting korg phm la kan..lau tak phm pura2 phm ja la.. hehe.. gaya menulis cam budak2 lg.. hurmm akan dipertingkatkan 'skill' menulis dari semasa ke semasa..~


**perjalanan masi jauh** [ tunjuk ajar ku sifuuu. . . ] ^___^

# aku yg serba kekurangan.. #
Heyy KamooTerima kasih Sudi Baca^^..Say Something Peliss~

9 comments:

Kaki Sembang said...

Selamat berblog..kakisembang pun baru jea blog baru 3 bulan..kalau boleh sila buang code komen..supaya mudah pengomen masuk x payah masuk code..hehe

Zyra1121 said...

kod komen?? alamak cam na tu? hiee^^

misz sempoi said...

nak tahu macamana google, blaja slow2.. lepas tu elak guna shortform..
gudluck!!!hehehe...

Zyra1121 said...

ok.. tQ3.. :)

Nasuha said...

selamat berblogging..

Lala Latif said...

menulis dari hati ok...
gud luck dear...

Zyra1121 said...

tQ nasuha ^__^

Zyra1121 said...

hehe.. Thanks sis Lala :)

Anonymous said...

I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

My homepage :: skybox openbox s9 hd pvr

Terima Kasih Daun Keladi..^__^.. Nanti datang Lawat Lagi Yaa ~ ! [ Babaii :P ]